Sloopwerkzaamheden tuinhuisje

Bij slopen komt vandaag de dag heel wat meer om de hoek kijken dan menigeen in eerste instantie zou denken. Slopen is uitgegroeid tot een verregaand gespecialiseerd vak dat uitgevoerd wordt met modern materieel en goedgeschoolde vakmensen.

Bij sloopwerken dient u rekening te houden met meer dan alleen slopen. U dient tevens rekening te houden met planning, verwerking, transport en milieuaspecten. Met een ruime ervaring kunt u sloopwerkzaamheden toevertrouwen aan Ruttenberg Bouw en Onderhoud.

 

Tuinhuisje laten afbreken

U wilt uw tuinhuisje laten afbreken en het oude tuinhuisje laten afvoeren.

Wij slopen uw tuinhuisje en regelen de afvoer zodat u er geen omkijken meer aan heeft.

 

De kosten van een tuinhuisje slopen zijn verschillend, denk aan de vierkante meters ( M2) en de hoeveelheid afval die er vrij komt.

 

De vrijgekomen oppervlakte wordt met het juiste grondwerk in onderling overleg geheel naar wens opgeleverd. Zo kunt u het perceel weer een nieuwe bestemming geven. Ook bij een nieuwe bestemming van een stuk grond kunnen wij u van dienst zijn. Denk hierbij aan grondverzet, fundering graven of een terras aanleggen. Zo kunt u na het slopen van uw oude tuinhuis meteen vervolg geven aan de invulling van de vrijgekomen ruimte.

 

Alles is mogelijk in goed overleg.

De kosten van een tuinhuisje slopen

Neem voor een persoonlijke toelichting op onze sloopwerkzaamheden en sloopwerken prijzen tuinhuisje eens vrijblijvend contact met ons op. Dat kan bij u thuis of bij ons op kantoor.