Gevelbekleding Alucobond

Alucobond is sterk in aluminium composiet. Wij leveren aluminium composiet gevelbekleding voor verschillende toepassingen, zoals bedrijfspanden, publieke gebouwen en woningen. Duurzaamheid staat daarbij voorop. Door onze processen te standaardiseren en afval te minimaliseren leveren wij kwaliteit met oog voor het milieu.

Alucobond gevelbekleding

Dat bijzondere gevelpanelen de architectuur van een pand versterken, dat hoeven we je vast niet uit te leggen. Het zorgt voor dynamiek en speelse belijningen met als resultaat een iconische gevel. Maar er is meer!

 

Bij Compal BV gaan functionaliteit en design hand-in-hand. Dat komt door onze fraaie roostergevels die zorgen voor een perfecte afscherming en ventilatie van techniekruimten. Het resultaat? Een gevel om van te watertanden waarbij verfijnde architectuur samengaat met functionaliteit. 

Aluminium composiet

Onze leus is “Van begin tot eind”. Het leveren van bekleding van aluminium composiet is slechts één aspect in een bouwproject. Wij ondersteunen het hele traject. Van ontwerp naar productie tot levering. Spreekt u dit aan en bent u benieuwd naar wie wij zijn en wat wij te bieden hebben? Neem dan contact met ons op en vraag naar voorbeelden van projecten in interieur en gevelbekleding, dakkapellen en gootoplossingen die wij met hoogwaardig Alucobond hebben uitgevoerd.

Wij leveren aluminium composiet gevelbekleding. Een duurzame keuze voor bedrijfspanden, publieke gebouwen en woningen. Altijd maatwerk. Duurzame keuze. Diverse kleuren.

Alucobond plus

Bij Alucobond PLUS zijn vervormbaarheid en vrijheid van ontwerpen zeer groot. Door de aluminium composiet te bewerken met de modernste freestechnieken zijn met behulp van 3d-software de meest bijzonder creaties denkbaar.

Prefab Componenten

U kunt bij ons uiteraard terecht voor de standaard ‘’vlakke’’ en ‘’cassette’’ panelen. Voor creatieve ontwerpen bieden wij met de huidige digitale mogelijkheden en de nieuwste technieken diverse oplossingen in het prefabriceren van gevel- en interieur bekledingselementen, in zowel standaard als bijzondere vormen.

FAB CF-500 KADER SYSTEEM  PREFAB CFG-150 GOOT SYSTEEM PREFAB CFR-500 BOEI ROND.

Gevelbekleding  Onderhoudsvriendelijk, duurzaam en brandveilig

Alucobond aluminium gevelbeplatingsmateriaal beschikt over een diversiteit

van mogelijkheden waardoor unieke vormen kunnen worden gerealiseerd.

In combinatie met de verschillende kernen zijn de producten breed toepasbaar

bij variërende ontwerpen en uiteenlopende functies van gebouwen.

Alucobond ral kleuren

Wij bieden een breed spectrum aan kleurmogelijkheden aan. De coating is een zeer hoogwaardig en kleurvast PvF2 systeem, met een glansgraad van 25-40%. Hierdoor kunt u elk effect krijgen dat u wilt. De standaardkleuren zijn uit voorraad en/of als minimale hoeveelheid vanaf 100m2 te produceren. Afwijkende kleuren zijn vanaf 500m2 beschikbaar.

Klein overzicht kleurnummers Black 326 ,Anthracite Grey 105, Beige 103, Mouse Grey 125, Cream 102, Pure White 100, Signal Grey 120, Light Grey 104, Grey Brown 337, White 16 101, Yellow Green 313, Steel Blue 350, Ruby 202, Lemon 200, Ultramarine 203, Orange 210, Red 201, Dark Grey Metallic 505, Anthracite Metallic 602, Bronze Metallic 504, Grey-Blue-Metallic, Grey Blue, Metallic 603, Indiana Copper 704, Gold Metallic 601, Champagne Metallic 503, Seafoam Green Metallic 604, Silver Metallic 500, Grey Metallic 502, Sunrise Silver Metallic 600

Alucobond prijs

Alucobond prijs /  prijzen De toepassing van Alucobond platen en panelen vragen doorgaans om een grote investering binnen een project. Compal is zich daar van bewust en onderscheidt zich door efficiency in combinatie met een hoge prijs-kwaliteit verhouding. Door de processtappen optimaal op elkaar af te stemmen werken wij zeer efficiënt en kunnen wij dit gedeelte van uw project voor een concurrerende prijs aanbieden. Overtuig uzelf en maak een afspraak of vraag een vrijblijvende prijs voor Alucobond aan. Velen gingen u voor.

alucobond leverancier Nederland

Levering van aluminium composiet door héél Nederland.

 

Dealer Alucobond Nederland

Dealer Alucobond Nederland, voor het leveren en verwerken. 

Meer informatie

Heeft u vragen over wat Compal BV u kan bieden of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Bel dan 0591-724120. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook. Wij reageren binnen een dag.

Bezoekers die op Alucobond Nederland zochten, bestel bij www.compalbv.nl 

 

Contact

Columbusstraat 14 7825 VR EMMEN

+31 (0) 591 - 724 120

info@compalbv.nl

www.compalbv.nl 

alucobond, alucobond a2, placa alucobond, alucobond prijs, alucobond fasada, alucobond 3mm, alucobond aluminium, alucobond 6mm, alubond 3mm, alucobond corten, alucobond dibond, hicad alucobond, alucobond 4 mm, alucobond terra, alucobond alucore

materiale alucobond, alucobond 5mm, alucobond plafond, alucobond easyfix, alucobond 2mm, alucobond prijs per m2, alucobond 502

easyfix alucobond, alubond 4mm, alucobond 501, alucobond 105, alucobond antracit, alucobond prijs m2, alucobond nl, alucobond leverancier, alucobond panelen, alucobond gevelbekleding, alucobond verlijmen, alucobond nederland, alucobond montage, alucobond dakrand, alucobond dealers, alucobond plus, reynobond, Sandwichplaten