Diensten

Wij houden onze dienstverlening persoonlijk en we zijn maximaal betrokken bij uw woning. U kunt van ons professionaliteit, deskundigheid, flexibiliteit (geen 9 tot 5 mentaliteit) en een flinke dosis enthousiasme verwachten. Voor werkzaamheden aan of rond uw woningen bent u bij ons aan het juiste adres.

Dienstverlening op maat

Dienstverlening op maat, dat is waar Ruttenberg Bouw en Onderhoud voor staat. Wij zijn het verlengstuk van onze partners. Desgewenst kunnen wij direct contact opnemen met de klant om onze partner te ontlasten. Ook hebben wij informatiemateriaal beschikbaar voor klanten.

 

Al veel zakelijke partners kozen voor woningontruiming Ruttenberg als verlengstuk van hun dienstverlening. Vanwege onze professionele aanpak, maar ook omdat zij altijd op ons kunnen bouwen. Wij hebben een schat aan ervaring en beseffen als geen ander hoe belangrijk het is om zorgen uit handen te nemen. Een greep uit onze zakelijke partners:

Makelaars

Notarissen

Bewindvoerders

Gemeenten

Woningbouworganisaties

Zorgorganisaties

Goede doelenorganisaties

Dienstverlening op maat, dat is waar Ruttenberg Bouw en Onderhoud voor staat.

Neem voor een persoonlijke toelichting op onze dienstverlening eens vrijblijvend contact met ons op. Dat kan bij u thuis of bij ons op kantoor.