Alucobond aluminium composiet Ede

Alucobond is sterk in aluminium composiet. Wij leveren aluminium composiet gevelbekleding voor verschillende toepassingen, zoals bedrijfspanden, publieke gebouwen en woningen. Duurzaamheid staat daarbij voorop. Door onze processen te standaardiseren en afval te minimaliseren leveren wij kwaliteit met oog voor het milieu.

Alucobond gevelbekleding

Dat bijzondere gevelpanelen de architectuur van een pand versterken, dat hoeven we je vast niet uit te leggen. Het zorgt voor dynamiek en speelse belijningen met als resultaat een iconische gevel. Maar er is meer!

 

Bij Compal BV gaan functionaliteit en design hand-in-hand. Dat komt door onze fraaie roostergevels die zorgen voor een perfecte afscherming en ventilatie van techniekruimten. Het resultaat? Een gevel om van te watertanden waarbij verfijnde architectuur samengaat met functionaliteit. 

Aluminium composiet

Onze leus is “Van begin tot eind”. Het leveren van bekleding van aluminium composiet is slechts één aspect in een bouwproject. Wij ondersteunen het hele traject. Van ontwerp naar productie tot levering. Spreekt u dit aan en bent u benieuwd naar wie wij zijn en wat wij te bieden hebben? Neem dan contact met ons op en vraag naar voorbeelden van projecten in interieur en gevelbekleding, dakkapellen en gootoplossingen die wij met hoogwaardig Alucobond hebben uitgevoerd.

Wij leveren aluminium composiet gevelbekleding. Een duurzame keuze voor bedrijfspanden, publieke gebouwen en woningen. Altijd maatwerk. Duurzame keuze. Diverse kleuren.

alucobond leverancier voor de plaats Ede

Meer informatie

Heeft u vragen over wat Compal BV u kan bieden of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Bel dan 0591-724120. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook. Wij reageren binnen een dag.

Bezoekers die op Alucobond Nederland zochten, bestel bij www.compalbv.nl 

 

Contact

Columbusstraat 14 7825 VR EMMEN

+31 (0) 591 - 724 120

info@compalbv.nl

www.compalbv.nl 

alucobond, alucobond a2, placa alucobond, alucobond prijs, alucobond fasada, alucobond 3mm, alucobond aluminium, alucobond 6mm, alubond 3mm, alucobond corten, alucobond dibond, hicad alucobond, alucobond 4 mm, alucobond terra, alucobond alucore

materiale alucobond, alucobond 5mm, alucobond plafond, alucobond easyfix, alucobond 2mm, alucobond prijs per m2, alucobond 502

easyfix alucobond, alubond 4mm, alucobond 501, alucobond 105, alucobond antracit, alucobond prijs m2, alucobond nl, alucobond leverancier, alucobond panelen, alucobond gevelbekleding, alucobond verlijmen, alucobond nederland, alucobond montage, alucobond dakrand, alucobond dealers, alucobond plus, reynobond, Sandwichplaten